Appartement huren: Kostersgang in Groningen

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

TE HUUR per 1 augustus 2024 aan de Kostersgang te Groningen

**Fantastisch Appartement in het Hart van Groningen te Huur voor Starters en Expats**

Ben jij op zoek naar een prachtig gerenoveerd appartement gelegen in het bruisende centrum van Groningen? Vanaf 1 augustus 2024 is dit sfeervolle appartement aan de Kostersgang beschikbaar voor verhuur. Het biedt een ideale woonruimte voor één persoon, of het nu een starter is die zijn eigen plekje wilt of een expat die zich graag wil settelen in deze levendige stad.

Indeling:
Gezamenlijke hal ( word nog aangepast ) Entree appartement 2e etage, hal, woonkamer gelegen op het zuiden, volledig gerenoveerd, nieuwe keuken met alle voorzieningen, slaapkamer met frans balkon, badkamer voorzien van toilet, douche met regendouche, wastafel meubel en wasmachine aansluiting

Verhuureigenschappen:
- Verhuurprijs 915 exclusief.
- Minimale huurperiode 12 maanden
- Volledig gerenoveerd
- Energielabel A

Let op: Heeft u interesse in een zelfstandige woning of kamer bij Tuitman Vastgoed? Reageer dan via de advertentie of per e-mail met een uitgebreide introductie over uzelf, inclusief een beschrijving van uw inkomen. Op basis van deze informatie zullen wij u wel of niet uitnodigen voor een bezichtiging. Als er geen informatie wordt opgegeven, zullen wij niet reageren. HET IS NIET MOGELIJK OM TELEFONISCH EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Op dit moment is er in Nederland een groot tekort aan huurwoningen. Hierdoor ontvangen wij een groot aantal verzoeken van woningzoekenden. Helaas kunnen we niet op elk verzoek reageren, wat betekent dat we mogelijk jouw aanvraag niet in behandeling kunnen nemen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Ondanks onze advertentie met zorg wordt opgesteld is het mogelijk dat bij definitieve verhuur informatie afwijkt van de advertentie. De huurovereenkomst is altijd leidend. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Goed verhuurderschap: Tuitman Vastgoed beschikt over een verhuurdersvergunning. Al onze huurprijzen in de huurovereenkomst zijn conform de geldende wetgeving. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de huurprijzen in de advertentie.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Binnenstad-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart