Appartement huren: Professor Rankestraat in Groningen

  • 30 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

OP DIT MOMENT ZIJN DE BEZICHTIGINGEN VOL EN HEEFT REAGEREN GEEN ZIN MEER IN VERBAND MET DE HONDERDEN REACTIES DIE WE HEBBEN ONTVANGEN. BEDANKT VOOR JE BEGRIP.

Te huur per 1 augustus 2024, Gelegen aan de Professor Rankestraat in Groningen op slechts 5 fietsminuten naar het stadscentrum bieden wij deze één slaapkamer appartement aan met zich op de gezellige groene straat.
Het appartement heeft een energielabel B en is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd. Prachtige glas en lood aan de voorzijde.

Indeling:
Gezamenlijke trapopgang naar de 1e verdieping, ingang appartement, ruime woonkamer met zich op de straat aan de westkant, open keuken met inbouwapparatuur als inductiekookplaat, vaatwasser, combioven en koelkast, aan de achterzijde de ruime slaapkamer, naastgelegen badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

HANDIG OM TE WETEN!
- Huurprijs €959,00 inclusief gas, water en elektriciteit
- Waarborgsom 1,5 maand huur
- Energielabel B
- Alleen voorwerkenden één persoon ( geen studenten of stellen )

Interesse? reageer per mail of advertentie inclusief kort informatie over wie je bent en wat je doet. Op basis hiervan zullen wij een selectie maken voor de bezichtiging. Telefonisch worden er geen bezichtigingen gepland.

Door de vele vraag op de woningmarkt momenteel kunnen wij helaas niet op iedereen reageren.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Gorechtbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart