Appartement huren: Barestraat in Groningen

  • 25 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Stads wonen in hartje Groningen!

**Locatie & Type**
Fantastisch appartement te huur aan de Barestraat in het bruisende Groningen. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni en biedt de perfecte start voor een single starter of expat. Het appartement wordt verhuurd aan maximaal één bewoner.

**Kenmerken**
Dit gezellige optrekje is ideaal voor één bewoner en komt in aanmerking voor huurtoeslag voor persoon vanaf 23 jaar. De huurprijs bedraagt €850,- per maand, inclusief belastingen. Bij aanvang wordt een waarborgsom van één maand huur gevraagd.

**Interieur**
Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken voorzien van alle benodigde apparatuur, een nette badkamer en een slaapkamer.

**Omgeving**
De Barestraat ligt op een ideale locatie, dichtbij diverse winkels, restaurants, bars en het bruisende centrum van Groningen. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik en kunt optimaal genieten van het stadsleven.

**Ben jij de geschikte kandidaat?**
Ben jij een single starter die op zoek is naar een knus plekje in Groningen, of ben je een expat die zich hier thuis voelt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Bij interesse vragen wij je een introductie te sturen via de advertentie of per mail. Telefonische afspraken worden niet gemaakt.

Mis deze unieke kans niet en maak van dit appartement aan de Barestraat jouw nieuwe thuis!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Rivierenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart