Appartement huren: niet meer beschikbaar Antillenstraat in Groningen

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur per 1 Januari 2024, Gelegen aan de Antillenstraat in Groningen een ruim modern 2 slaapkamer appartement met Energielabel A. Het appartement wordt ongemeubileerd opgeleverd, heeft een eigen privé berging, parkeren kan op de eigen parkeerplaats.

Het geheel is gelegen in het nieuwbouwplan "Berlagehof" met architectuur geïnspireerd door de bekende architect Berlage, aan de rand van de Korrewegwijk en om de hoek bij de Hamburgervijver op circa 10 minuten fietsen van de Grote Markt. Tevens op korte afstand van de dagelijkse voorzieningen zoals de bakker, slager, supermarkt, maar ook kinderopvang, diverse scholen, sport- en recreatiemogelijkheden (Kardinge) en gezondheidszorg (UMCG).

HANDIG OM TE WETEN:
- Huurprijs €1425,- exclusief nutsvoorzieningen
- Te huur per 1 januari 2023
- Studentenverhuur niet toegestaan
- Energielabel A
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur
- Privé berging

Mocht u interesse hebben in deze woning dan vragen wij u te reageren op de advertentie of een email te sturen. Geef een duidelijke korte introductie over uw zelf en eventueel uw samenstelling. Op basis van deze informatie zullen wij u wel of geen uitnodiging sturen voor een bezichtiging. Momenteel is het erg druk op de huizenmarkt waardoor het mogelijk is dat we door de vele aanvragen niet op uw aanvraag kunnen reageren. Mocht u binnen 5 werkdagen gen reactie van ons hebben ontvangen dan kunt u er vanuit gaan dat het niet meer mogelijk is de woning te bezichtigen. Bedankt voor uw begrip.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Professorenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart