Appartement huren: niet meer beschikbaar Eendrachtskade Noordzijde in Groningen

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Modern appartement op toplocatie in Groningen te huur per direct!

Welkom op de Eendrachtskade Noordzijde! Hier vind je een prachtig appartement dat gelegen is in de geliefde Schilders- en Zeeheldenwijk. Met zijn bouwjaar uit 1916 ademt dit karakteristieke pand geschiedenis en charme. Het is ooit gebouwd als meelfabriek, ontworpen door niemand minder dan PMA Huurman, in opdracht van de bekende Koopmans meelfabrieken. Dankzij een recente restauratie in 2018, waarbij de originele kleuren in ere zijn hersteld, is het gebouw weer in volle glorie te bewonderen.

Dit unieke appartement is voorzien van alle moderne gemakken en bestaat uit twee slaapkamers, perfect voor een stel of expats. Hoewel er geen tuin aanwezig is, bevindt het Noorderplantsoen zich op slechts vijf minuten loopafstand. Hier kun je heerlijk genieten van de groene omgeving en relaxen in de buitenlucht. Bovendien ben je binnen no time in het bruisende centrum van Groningen, waar je talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden kunt vinden.

Dit appartement is speciaal ingericht voor Expats, met een volledige meubilering die ervoor zorgt dat je direct kunt intrekken. Of je nu voor een korte periode in Groningen verblijft of voor langere tijd, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt. Het energielabel A zorgt ervoor dat je energiekosten laag blijven en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Mis deze unieke kans niet! Neem snel contact met ons op om een bezichtiging te plannen en laat je betoveren door dit prachtige appartement aan de Eendrachtskade Noordzijde. Groningen wacht op jou!

HANDIG OM TE WETEN:
- Huurprijs €1350,- exclusief
- Waarborgsom één maand huur
- Te huur per direct / 1 februari 2024
- Volledig gemeubileerd

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Schildersbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart