Appartement huren: Gedempte Kattendiep in Groningen

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur per 1 augustus 2024, op top locatie gelegen nieuwbouw appartement in een prachtig authentiek pand aan het Gedempte Kattendiep in Groningen.

Het pand is in 2021 volledig van binnen uit opnieuw opgebouwd en aan de buitenzijde in ere hersteld.

Het appartement is gelegen om de hoek van de grote markt van Groningen. Supermarkten en het winkelcentrum zijn op loopafstand gesitueerd. Het hoofdstation van Groningen is op slechts 5 fietsminuten te bereiken.

Indeling:
Gezamenlijk portiek aan de zijkant van het pand, ingang appartement met hal, Trapopgang naar de 1e verdieping, hal, toegang tot de lichte woonkamer met open keuken en uitzicht op de straat, de keuken is voorzien van inbouwapparatuur als inductiekookplaat, combioven, vaatwasser en koelkast met vriesvak, achter de keuken gelegen badkamer met hangend toilet, douche en badkamermeubel, vaste trap naar de 2e verdieping, ruime slaapkamer.

De energielasten deel je met het andere appartement in het pand. Dit regel je onderling. Er zijn tussenmeters aanwezig. Het internet kan je gezamenlijk of individueel aansluiten.

Verhuur-eigenschappen:
- Huurprijs €960,00 Exclusief
- Waarborgsom 1,5 maand huur
- Beschikbaar per 1 augustus 2024
- Energielabel B

Let op: Heeft u interesse in een zelfstandige woning of kamer bij Tuitman Vastgoed? Reageer dan via de advertentie of per e-mail met een uitgebreide introductie over uzelf, inclusief een beschrijving van uw inkomen. Op basis van deze informatie zullen wij u wel of niet uitnodigen voor een bezichtiging. Als er geen informatie wordt opgegeven, zullen wij niet reageren. HET IS NIET MOGELIJK OM TELEFONISCH EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Op dit moment is er in Nederland een groot tekort aan huurwoningen. Hierdoor ontvangen wij een groot aantal verzoeken van woningzoekenden. Helaas kunnen we niet op elk verzoek reageren, wat betekent dat we mogelijk jouw aanvraag niet in behandeling kunnen nemen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Ondanks onze advertentie met zorg wordt opgesteld is het mogelijk dat bij definitieve verhuur informatie afwijkt van de advertentie. De huurovereenkomst is altijd leidend. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Goed verhuurderschap: Tuitman Vastgoed beschikt over een verhuurdersvergunning. Al onze huurprijzen in de huurovereenkomst zijn conform de geldende wetgeving. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de huurprijzen in de advertentie.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Binnenstad-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart