Appartement huren: niet meer beschikbaar E. Thomassen à Thuessinklaan in Groningen

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim appartement in de populaire Oosterparkwijk!

Op een uitstekende locatie, aan de E. Thomassen à Thuessinklaan in Groningen, bevindt zich dit prachtige appartement. Met maar liefst twee slaapkamers is dit de ideale woning voor jonge gezinnen, starters en expats die op zoek zijn naar een ruime en karakteristieke plek om te wonen. Bovendien is het appartement gelegen op een steenworp afstand van het UMCG en op slechts 5 minuten fietsen naar het bruisende centrum van Groningen.

Benedenwoning met nieuw interieur!

Dit appartement op de begane grond wordt op dit moment volledig gerenoveerd. Dat betekent dat je straks kunt genieten van een gloednieuwe keuken en een frisse nieuwe vloer in de woonkamer. Ook het dak wordt vervangen, zodat je geen zorgen hoeft te maken over eventuele lekkages of andere ongemakken. Kortom, je hoeft alleen maar je spullen te verhuizen en je kunt direct genieten van je nieuwe thuis!

De Oosterparkwijk: groen en levendig!

De Oosterparkwijk staat bekend om zijn groene omgeving en levendige sfeer. Met verschillende parken en groenstroken in de buurt is er altijd wel een plekje om te ontspannen en van de natuur te genieten. Bovendien zijn er in de wijk tal van winkels, restaurants en cafés te vinden. Hierdoor hoef je nooit ver te reizen voor je dagelijkse boodschappen of een gezellig avondje uit.

Ideaal voor jonge gezinnen, starters en expats!

Door de ruimte en de locatie is dit appartement uitermate geschikt voor jonge gezinnen, starters en expats. Met twee slaapkamers heb je voldoende ruimte om te groeien en alle kamers naar eigen wens in te richten. Bovendien kunnen er in de wijk diverse sport- en recreatiemogelijkheden gevonden worden, zodat jong en oud zich hier geen moment hoeven te vervelen.

Beschikbaar vanaf medio 15 februari 2024!

Dit fantastische appartement is beschikbaar vanaf medio 15 februari 2024. Wacht dus niet te lang en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kun je contact opnemen met onze vriendelijke makelaars. Wij helpen je graag verder bij het vinden van jouw droomhuis in Groningen!

NOTE: DE FOTO'S ZIJN VAN VOOR DE VERBOUWING. MOMENTEEL VIND DE VERBOUWING PLAATS.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Gorechtbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart