Appartement huren: niet meer beschikbaar Mauritsdwarsstraat in Groningen

  • 25 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een knus appartement in de gezellige Oosterpoortwijk wacht op jou! Dit 25 m2 grootte stulpje aan de Mauritsdwarsstraat in Groningen is perfect voor een starter of een expat die op zoek is naar een eigen plekje. Deze leuke woning heeft een aparte slaapzolder, waardoor je genoeg ruimte hebt om tot rust te komen na een lange dag.

Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar, dus dat scheelt weer in de kosten. De huurprijs van €825,- is inclusief nutsvoorzieningen en de waarborgsom bedraagt één maand huur. Het appartement wordt alleen verhuurd aan één persoon.

Je kunt dit gezellige stekkie betrekken vanaf 1 mei 2024. Kom gerust langs op de open bezichtiging op woensdag 24 april tussen 13:00 - 13:30 uur. Meld je van tevoren aan via de mail of de advertentie, en na bevestiging ben je van harte welkom om een kijkje te nemen. Let op: telefonische afspraken worden niet gemaakt, dus zorg ervoor dat je je aanmeldt via de juiste kanalen.

Dit appartement is ideaal voor iemand die graag zelfstandig wil wonen in een fijne buurt. Dus ben jij een eenpersoonshuishouden op zoek naar een knusse woonplek? Dan is dit appartement aan de Mauritsdwarsstraat echt iets voor jou!

HANDIG OM TE WETEN:
- Huurprijs €825,00 inclusief nutsvoorzieningen ( exclusief gemeentelijke belastingen)
- Waarborgsom één maand huur
- Huurtoeslag mogelijk vanaf 23 jaar
- Geen eigen of gezamenlijke buitenruimte
- Telefonische afspraken worden niet gemaakt. alleen aanmelden via de advertentie of per mail met korte introductie over jezelf.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Oosterpoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart