Appartement huren: Verlengde Frederikstraat in Groningen

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Droom jij van een gezellig stulpje in de bruisende stad Groningen? Dan is dit appartement in de populaire Oosterpoortwijk de perfecte match voor jou! Gelegen aan de Verlengde Frederikstraat, is dit knusse optrekje ideaal voor een stel of een werkend persoon die op zoek is naar een comfortabele woonomgeving. Let op: studentenverhuur is niet toegestaan, dus dit appartement is specifiek gericht op starters of expats die op zoek zijn naar een eigen plekje.

Details van het appartement:
- Adres: Verlengde Frederikstraat, Groningen
- Huurprijs: €1095,- exclusief nutsvoorzieningen
- Waarborgsom: één maand huur
- Indeling: één slaapkamer
- Buitenruimte: geen, maar wel een gezellig zitje aan de voorkant van de woning
- Te huur per 1 juli 2024 ( of in overleg eerder )

Voor wie is dit appartement bedoeld?
Dit knusse appartement is ideaal voor een starter of een eenpersoonshuishouden, maar ook perfect voor een expat die de levendige stad Groningen wil ontdekken. De ligging in de Oosterpoortwijk biedt een ideale mix van rust en levendigheid, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Interesse Gewekt?
Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Dit unieke stekje kan zomaar jouw nieuwe thuis worden in het bruisende Groningen.

Als je interesse hebt, vragen wij je vriendelijk alleen te reageren via de advertentie of per e-mail met een korte introductie over jezelf of jullie. Telefonisch worden er geen bezichtigingen ingepland.

''Drukke Woningmarkt''
''Momenteel is de woningmarkt erg druk en krijgen we veel vraag van woningzoekenden. Hierdoor kunnen we helaas niet op iedereen reageren. Mocht je binnen vijf werkdagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen, dan kun je ervan uitgaan dat we je niet hebben geselecteerd voor een bezichtiging.''

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Oosterpoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart