Evelien zoekt een Kamer in Groningen

Evelien zoekt: Een Kamer in Groningen

  • Kamer
  • Min. 8 m2
  • Vrouw
  • 22 Per direct

Hi, wat leuk dat jullie mijn profiel bekijken! Mijn naam is Evelien Lindaart, ik ben 19 jaar oud en ik ga aankomend collegejaar beginnen aan de studie Tandheelkunde. Ik ben op zoek naar een kamer in een gezellig, hecht, zowel actief als zelfstandig, (gemengd), huis. Ik vind het belangrijk dat een huis een vaste huisavond heeft en de deuren voor elkaar open staan.
Op dit moment heb ik een (half) tussenjaar, omdat mijn vorige studie totaal geen match bleek te zijn, waarin ik veel op reis ga en aan het werk ben. Ondanks dat ik op dit moment niet studeer, heb ik de periode dat ik heb gestudeerd genoten van het studentenleven, iets wat ik ga voortzetten in Groningen.
Ik hockey in een heel gezellig vriendenteam, wat wonder boven wonder succesvoller blijkt dan we ooit hadden kunnen dromen :). Ik heb mezelf dan ook aangemeld om lid te worden bij HC Groningen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op stap te gaan, drankjes te doen met vriendinnen, op reis te gaan. Daarnaast kan ik ook heel erg genieten van een avondje chillen op de bank om een film te kijken.

Algemene informatie: Evelien
  Vrouw, 20 jaar